21
INHOUD.
IV.
V.
VI.
VII.
VIII.
IX.
X.
XI.
XII.
II.
3
3—6
6- 7
7— 19
20—21
22
23—25
26—27
28
29
29— 30
30— 31
31— 32
32— 33
I.
II.
lil.
IV.
V.
VI.
VIL
VIII.
IX.
X.
XI.
XII.
XIII.
XIV.
36—37
38-39
40—45
46—47
46—47
48
50—51
50—51
52—53
52—53
54
56—57
58—59
Beheer
Personeel
Toestand van gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst
Slachtingen
Vleesch verbruik
Stalling en voeding
Ingevoerd vleesch, vet en afval
Wegingen
Koelhuis
Diverse verhuringen
Ijsfabriek
Verschillende inkomsten
Overtredingen
Opmerkingen van Burgemeester en Wet
houders naar aanleiding van de rekening
van het Slachthuis
Bedrijfsrekening
Specificatie der bedrijfsrekening
Verantwoording der buitengewone ontvang
sten en uitgaven
Verlies en winst
Uitbreiding in 1919
Exploitatierekening Slachthuis
Exploitatierekening Koelhuis
Exploitatierekening Ijsfabriek
Berekening van de opbrengst van het ijs
Berekening van den kostprijs van het ijs
Balans
Beknopte inventaris
Bladzyde.
I.
III.
Algemeen
overzicht.
Adminstratief
overzicht.