I
11
1
I
5I
29
I gl Fg I
5 I
f
1
227 60
8
69
3
1
19
88
14
34
1
1
13
32
21
15
146
2
98
i 535
313
201
28
142
77
149
I 302
16
129
151
96
22
191
112
381
45
198
115
82
115
28
ifI
|i 1=1r1
46
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
.1 A A R O V E R Z I H T.
ARTIKEL.
69
1
5
1
8
6
15
36
1
21
8812 365 593
52 645: 9:
Totaal
•24
28
2
1
1
1
4624
156
355
19
1
6
l
12
6
'21
28
o
2
6
1
2 i
■3
-
1
12
4
1
34
1
61
7
2
3
1
18
2
2
4
7
2
5
53
36
1
1
5
24
8
227
69
3
1
19
88
13
22
1
1
12
32
13
Voorts volgt hier evenals in vorige jaren een recapitu-
leerend overzicht, waarin naast het aantal en de soort der
gekeurde waren zijn aangegeven het aantal waarschuwingen,
het aantal buiten consumptie gebrachte partijen der ver
schillende waren en het aantal processen-verbaal.
Volle melk
Afgeroomde melk
Karnemelk
Gepasteuriseerde en gesteriliseerde melk
Melkpraeparaten, room. e. d
Kaas en eieren
Meel, grutten, peulvruchten, e. d.
Brood, koek, e. d
Cacao en Chocolade
Koftie en thee
Peekoffie, cichorei, e. d
Versche vruchten en zaden
Gedroogde
Specerijen
Keukenzout
Suiker, stroop en honig
Snoepgoed
Blikconserven
Alcoh. dranken (wijn, e. d.i
Limonadesiropen, e. d
Vruchtensappen
Azijn
Oliën
Margarine en spijsvetteu
Jam
Worst
Diversen
Gebruiksartikelen
consumptie ge-
Aantal buiten I .2
bracht wegens