I 11 1 I 5I 29 I gl Fg I 5 I f 1 227 60 8 69 3 1 19 88 14 34 1 1 13 32 21 15 146 2 98 i 535 313 201 28 142 77 149 I 302 16 129 151 96 22 191 112 381 45 198 115 82 115 28 ifI |i 1=1r1 46 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. .1 A A R O V E R Z I H T. ARTIKEL. 69 1 5 1 8 6 15 36 1 21 8812 365 593 52 645: 9: Totaal •24 28 2 1 1 1 4624 156 355 19 1 6 l 12 6 '21 28 o 2 6 1 2 i ■3 - 1 12 4 1 34 1 61 7 2 3 1 18 2 2 4 7 2 5 53 36 1 1 5 24 8 227 69 3 1 19 88 13 22 1 1 12 32 13 Voorts volgt hier evenals in vorige jaren een recapitu- leerend overzicht, waarin naast het aantal en de soort der gekeurde waren zijn aangegeven het aantal waarschuwingen, het aantal buiten consumptie gebrachte partijen der ver schillende waren en het aantal processen-verbaal. Volle melk Afgeroomde melk Karnemelk Gepasteuriseerde en gesteriliseerde melk Melkpraeparaten, room. e. d Kaas en eieren Meel, grutten, peulvruchten, e. d. Brood, koek, e. d Cacao en Chocolade Koftie en thee Peekoffie, cichorei, e. d Versche vruchten en zaden Gedroogde Specerijen Keukenzout Suiker, stroop en honig Snoepgoed Blikconserven Alcoh. dranken (wijn, e. d.i Limonadesiropen, e. d Vruchtensappen Azijn Oliën Margarine en spijsvetteu Jam Worst Diversen Gebruiksartikelen consumptie ge- Aantal buiten I .2 bracht wegens

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1920 | | pagina 1002