29
I
18
6. Melkinrichting ..Rhjjn land”, Charlotte de Kourbonplein 29.
Prijs ’s Zomers 1920: 1922 et. p. fi.
Aantal monsters: 14.
’s Winters 1920/2124
Inhoud der ft.: 0,8 L.
Gemiddeld.
7.0
3.20
4.86
1.0315
Melk van deugdelijke samenstelling.
Chemisch onderzoek
Voldoende.
Reinheidsgraad
Leucocytensediment-, Normale samenstelling.
462
5.00
Minimum
Maximum
8.31
8 67
150
162.600
2.90
3.60
1.0306
1 0319
6.2
7.8
Pasteurisatie-temperatuurDe melk kwam in eigenschappen
overeen met hoog gepasteuriseerde melk. Enzymreacties:
negatief.
8.35
Bacteriologisch onderzoek-. Het aantal micro-organismen
was in 2 monsters te hoog nl. 54.600 (op bouillon-agari en
162.600. Coli- of proteusbacteriën werden niet aangetroffen.
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
Vet in j
proc.
8. G.
15 o C.
Zuur- i
graad.
Vetvrije
droogrest
j (berekend)
I in proc.
Aantal micro-
Draaiings- organismen
per c.m3. na 5
vermogen. (iagen Op bouil
lon-gelatine.