29 I 18 6. Melkinrichting ..Rhjjn land”, Charlotte de Kourbonplein 29. Prijs ’s Zomers 1920: 1922 et. p. fi. Aantal monsters: 14. ’s Winters 1920/2124 Inhoud der ft.: 0,8 L. Gemiddeld. 7.0 3.20 4.86 1.0315 Melk van deugdelijke samenstelling. Chemisch onderzoek Voldoende. Reinheidsgraad Leucocytensediment-, Normale samenstelling. 462 5.00 Minimum Maximum 8.31 8 67 150 162.600 2.90 3.60 1.0306 1 0319 6.2 7.8 Pasteurisatie-temperatuurDe melk kwam in eigenschappen overeen met hoog gepasteuriseerde melk. Enzymreacties: negatief. 8.35 Bacteriologisch onderzoek-. Het aantal micro-organismen was in 2 monsters te hoog nl. 54.600 (op bouillon-agari en 162.600. Coli- of proteusbacteriën werden niet aangetroffen. VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. Vet in j proc. 8. G. 15 o C. Zuur- i graad. Vetvrije droogrest j (berekend) I in proc. Aantal micro- Draaiings- organismen per c.m3. na 5 vermogen. (iagen Op bouil lon-gelatine.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1920 | | pagina 975