By lage 15
INHOUD.
VIII.
22
24-25
26
38
40—41
42
2
2
4
5
12
14
14
16
18
18
20
21
I. Beheer
II. Personeel
III. Toestand van gebouwen en inrichtingen
IV. Keuringsdienst
V. Slachthuis
VI. Vleeschverbruik
VIL Stalling
Ingevoerd vleesch, vet en afval
IX. Wegingen
X. Koelhuis
XI. Ijsfabriek
XII. Overtredingen
Opmerkingen van Burgemeester en Wet
houders naar aanleiding van de rekening
van het Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Verantwoording der buitengewone ontvang
sten en uitgaven3233
IV. Verlies en winst3233
V. Exploitatierekening Slachthuis34—35
VI. Koelhuis3435
VIL Ijsfabriek3637
VIII. Berekening van den verkoopprijs van het ijs 3637
IX. kostprijs van het ijs
X. Balans
XI. Beknopte inventaris
Bladzyde.
Algemeen
overzicht
Administratief
overzicht