18
INHOUD.
Algemeen overzicht.
IV.
V.
van
XII.
IV.
V.
34
3b
36—37
38—39
40
32—33
32—33
34—35
20—21
22—23
24—29
30—31
30—31
32—33
3
3— 4
4— 5
5—13
13—14
14
15
16—17
16—17
18
18
19
Administratief overzicht.
Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders
naar aanleiding van de rekening van het Open
baar Slachthuis
I. Bedrijf srekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Specificatiestaat Kapitaaldienst
Verlies en Winst
Exploitatierekening Slachthuis, incl. beneden-
koelhuis c.a.
VI. Bovenkoelhuis c.a.
VIL Ijsfabriek
VIII. Berekening van de gemiddelde opbrengst
het ijs
IX. Berekening van den kostprijs van het ijs
X. Balans
XI. Beknopte inventaris
Overzicht van de bedrijfsresultaten
I. Beheer
II. Personeel
III. Gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst, overtredingen en varkens
markt
Slachthuis, incl. benedenkoelhuis c.a.
VI. Vleeschomzet
Slachtingen
VII. Voeding
VIII. Ingevoerd vleesch, vet en afval
IX. Wegingen
X. Bovenkoelhuis c.a
XI. Ijsfabriek
Bi&dztyde.