25
43
VII. CONTROLE-ONDERZOEKINGEN.
zelf bereide vruchtenlimonade-
vau
5o. Onderzoekingen omtrent de eiwitfactor van melk;
80. Onderzoekingen van rietsuikerstroop, bietsuikerstroop
en aardappelstroop;
lo. Bepalingen van het vetzuurgehalte in zeep langs ver
schillende methoden;
3o. Onderzoekingen
siropen;
7o. Onderzoekingen naar de eigenschappen van uit dezelfde
bloem bereide water-, melk- en roombrooden;
9o. Onderzoekingen omtrent het aantoonen van toegevoegde
eiwitstoffen in vleeschwaren.
De Directeur,
Dr. J. D. FILIPPO.
Vetbepaling in cacao volgens Weibull en volgens de
centrif uge-methode
2o. Onderzoekingen omtrent de samenstelling van karne
melk, verkregen langs verschillende bereidingswijzen;
60. Vergelijkende bepalingen van de droogrest van karne
melk, waaraan al dan niet ammoniak was toegevoegd;
Tot de contróle-onderzoekingen worden gerekend die onder
zoekingen, welke uitsluitend ten doel hebben onze kennis om
trent de samenstelling en eigenschappen van waren te ver
groe ten, zoodat zij van beteekenis zijn voor de beoordeeling
hunner deugdelijkheid. Van deze onderzoekingen, welke ten
deele nog in gang zijn, mogen worden vermeld:
VERSLAG VAN DEN KEURINGSDIENST VAN WAREN.
4o.