25 43 VII. CONTROLE-ONDERZOEKINGEN. zelf bereide vruchtenlimonade- vau 5o. Onderzoekingen omtrent de eiwitfactor van melk; 80. Onderzoekingen van rietsuikerstroop, bietsuikerstroop en aardappelstroop; lo. Bepalingen van het vetzuurgehalte in zeep langs ver schillende methoden; 3o. Onderzoekingen siropen; 7o. Onderzoekingen naar de eigenschappen van uit dezelfde bloem bereide water-, melk- en roombrooden; 9o. Onderzoekingen omtrent het aantoonen van toegevoegde eiwitstoffen in vleeschwaren. De Directeur, Dr. J. D. FILIPPO. Vetbepaling in cacao volgens Weibull en volgens de centrif uge-methode 2o. Onderzoekingen omtrent de samenstelling van karne melk, verkregen langs verschillende bereidingswijzen; 60. Vergelijkende bepalingen van de droogrest van karne melk, waaraan al dan niet ammoniak was toegevoegd; Tot de contróle-onderzoekingen worden gerekend die onder zoekingen, welke uitsluitend ten doel hebben onze kennis om trent de samenstelling en eigenschappen van waren te ver groe ten, zoodat zij van beteekenis zijn voor de beoordeeling hunner deugdelijkheid. Van deze onderzoekingen, welke ten deele nog in gang zijn, mogen worden vermeld: VERSLAG VAN DEN KEURINGSDIENST VAN WAREN. 4o.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1925 | | pagina 692