19
INHOUD.
Algemeen overzicht.
VIL
VIII.
II.
III.
IV.
V.
IV.
V.
22—23
24—25
26—31
30—31
32—33
34—35
34—35
34—35
36—37
3— 4
4— 5
5— 13
14
15
16—17
16—17
18
18
18—19
20
36
37
38-39
40—41
Administratief overzicht.
Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders
naar aanleiding van de rekening van het Open
baar Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Speeificatiestaat Kapitaaldienst
Verlies en Winst
Exploitatierekening Slachthuis, inch beneden-
koelhuis c.a
VI. Bovenkoelhuis c.a.
VII. Ijsfabriek
VIII. Berekening van de gemiddelde opbrengst van
het ijs
Berekening van den kostprijs van het ijs
IX. F
X. Balans
XI. Beknopte inventaris
1. Beheer
Personeel
Toestand van gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst en overtredingen
Slachthuis, inch benedenkoelhuis c.a.
Slachtingen
VI. Voeding
Ingevoerd vleesch, vet en afval
Vleeschomzet
IX. Wegingen
X. Bovenkoelhuis c.a
XI. Ijsfabriek
99
Bladzijde
3