22
INHOUD.
Algemeen overzicht.
IV.
V.
VI.
VIL
22—23
24—25
26—31
32-33
32-33
34—35
34—35
34—35
36—37
3
3— 4
4— 5
5— 13
14
15
16—17
16—17
18
18
18—19
20
36
37
38—39
40—41
I. Beheer
II. Personeel
Gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst en overtredingen
c.a.
ix. r
X. Balans
XI. Beknopte inventaris
Administratief overzicht.
Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders
naar aanleiding van de rekening van het Open
baar Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Specificatiestaat Kapitaaldienst
Verlies en Winst
Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim
ten versch vleesch
Vries- en pekelinrichting
Ijsfabriek
III. Berekening van de gemiddelde opbrengst van
het ijs
Berekening van den kostprijs van het ijs
III.
IV.
V. Slachthuis, inch benedenkoelhuis
Slachtingen
VI. Voeding
VIL Ingevoerd vleesch, vet en afval
VIII. Vleeschomzet
IX. WTegingen
X. Bovenkoelhuis c.a
XI. Ijsfabriek
Bladzijde