27
INHOUD.
Algemeen overzicht.
van
IV.
V.
32—33
32—33
34—35
IX.
X.
20—21
22—23
24—29
30—31
30—31
32—33
34
35
36—37
38—39
3— 4
4
4— 11
12
13
14—15
14—15
16
16
17
17—18
Administratief overzicht.
Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders
naar aanleiding van de rekening van het Open
baar Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Specificatiestaat Kapitaaldienst
Verlies en winst
Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim
ten versch vleesch
VI. Koelruimten diverse waren
VH. Ijsfabriek
VIII. Berekening van de gemiddelde opbrengst
het ijs
Berekening van den kostprijs van het ijs
Balans
XI. Beknopte inventaris
I. Beheer
II. Personeel
III. Gebouwen en inrichtingen
IV. Keuringsdienst en overtredingen
V. Slachthuis, incl. koelruimten versch vleesch
Slachtingen
VI. Voeding
VII. Ingevoerd vleesch, vet en afval
VIII. Vleeschomzet
IX. Wegingen
X. Koelruimten diverse waren
XI. Ijsfabriek
Bladzijde
3