30
INHOUD.
Algemeen overzicht.
V.
van
34—35
34—35
36—37
36—37
36—37
38—39
40—41
22—23
24-25
26—31
32—33
32—33
34- 35
3
3— 4
4— 5
5— 13
14
15
16—17
16—17
18
18
18—19
20
Administratief overzicht.
Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders
naar aanleiding van de rekening van het Open
haar Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Specificatiestaat Kapitaaldienst
IV. Verlies en winst
V. Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim
ten versch vleesch
VI. Koelruimten diverse waren
VU. Ijsfabriek
VIII. Berekening van de gemiddelde opbrengst
het ijs
IX. Berekening van den kostprijs van het ijs
X. Balans
XI. Beknopte inventaris
I. Beheer
II. Personeel
III. Gebouwen en inrichtingen
IV. Keuringsdienst en overtredingen
Slachthuis, inch koelruimten versch vleesch
Slachtingen
VI. Voeding
VII. Ingevoerd vleesch, vet en afval
VIII. Vleeschomzet
IX. Wegingen
X. Koelruimten diverse waren
XI. Ijsfabriek
VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS.
Bladzijde