30 INHOUD. Algemeen overzicht. V. van 34—35 34—35 36—37 36—37 36—37 38—39 40—41 22—23 24-25 26—31 32—33 32—33 34- 35 3 3— 4 4— 5 5— 13 14 15 16—17 16—17 18 18 18—19 20 Administratief overzicht. Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders naar aanleiding van de rekening van het Open haar Slachthuis I. Bedrijfsrekening II. Specificatie der bedrijfsrekening III. Kapitaaldienst Specificatiestaat Kapitaaldienst IV. Verlies en winst V. Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim ten versch vleesch VI. Koelruimten diverse waren VU. Ijsfabriek VIII. Berekening van de gemiddelde opbrengst het ijs IX. Berekening van den kostprijs van het ijs X. Balans XI. Beknopte inventaris I. Beheer II. Personeel III. Gebouwen en inrichtingen IV. Keuringsdienst en overtredingen Slachthuis, inch koelruimten versch vleesch Slachtingen VI. Voeding VII. Ingevoerd vleesch, vet en afval VIII. Vleeschomzet IX. Wegingen X. Koelruimten diverse waren XI. Ijsfabriek VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS. Bladzijde

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1929 | | pagina 587