31 22 Het menu -was: H. C. VERMAAT. Scheveningen, Maart 1930. De Directeur van den Gemeentelijken Dienst van Haven- en Marktwezen, 4 4 4 3 1 6 maal erwtensoep, capucijners met spek, bruine boonensoep, vleeschsoep, gort met pruimen, gort met rozijnen. De ritueele maaltijden bestonden afwisselend uit: erwten soep, rijstsoep, snijboonen en stamppot van verschillende kool soorten. Het aantal porties ritueel voedsel bedroeg 2.700, zoodat in totaal werden afgeleverd 114.111 porties. Het niet afgenomen voedsel werd als spoeling verkocht. Met groote waardeering mag worden vermeld de belangelooze medewerking van de vereeniging „Kindervoeding” en vele anderen, in het bijzonder van het bestuur dezer vereeniging en van de directrice der Centrale Keuken. De uitvoering van het besluit betreffende deze voedselvoorziening werd opgedragen aan de afdeeling Sociale Zaken der Gemeente-secretarie, terwijl de centrale leiding in handen was van den Directeur van den Gemeentelijken Dienst van Haven- en Marktwezen. Ten slotte wordt nog medegedeeld, dat gedurende hetzelfde tijdsverloop in alle politie-bureaux een lokaal is beschikbaar gesteld, waar degenen, die veel op straat moesten zijn, zich konden verwarmen. VERSLAG GEM. DIENST VAN HAVEN- EN MARKTWEZEN. n r> r T)

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1929 | | pagina 642