31
22
Het menu -was:
H. C. VERMAAT.
Scheveningen, Maart 1930.
De Directeur van den Gemeentelijken Dienst
van Haven- en Marktwezen,
4
4
4
3
1
6 maal erwtensoep,
capucijners met spek,
bruine boonensoep,
vleeschsoep,
gort met pruimen,
gort met rozijnen.
De ritueele maaltijden bestonden afwisselend uit: erwten
soep, rijstsoep, snijboonen en stamppot van verschillende kool
soorten.
Het aantal porties ritueel voedsel bedroeg 2.700, zoodat in
totaal werden afgeleverd 114.111 porties.
Het niet afgenomen voedsel werd als spoeling verkocht.
Met groote waardeering mag worden vermeld de belangelooze
medewerking van de vereeniging „Kindervoeding” en vele
anderen, in het bijzonder van het bestuur dezer vereeniging
en van de directrice der Centrale Keuken. De uitvoering van
het besluit betreffende deze voedselvoorziening werd opgedragen
aan de afdeeling Sociale Zaken der Gemeente-secretarie, terwijl
de centrale leiding in handen was van den Directeur van den
Gemeentelijken Dienst van Haven- en Marktwezen.
Ten slotte wordt nog medegedeeld, dat gedurende hetzelfde
tijdsverloop in alle politie-bureaux een lokaal is beschikbaar
gesteld, waar degenen, die veel op straat moesten zijn, zich
konden verwarmen.
VERSLAG GEM. DIENST VAN HAVEN- EN MARKTWEZEN.
n
r>
r
T)