30
INHOUD.
Algemeen overzicht.
VII.
V.
IX.
IV.
V.
32—33
32—33
34—35
20- 21
22—23
24—29
30—31
30—31
32—33
3
3— 4
4— 5
5— 13
14
15
16—17
16—17
18
18
18—19
19
34
35
36—37
38—39
Administratief overzicht.
Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders
naar aanleiding van de rekening van het Open
baar Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Specificatiestaat Kapitaaldienst
IV. Verlies en winst
Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim
ten versch vleesch
VI. Koelruimten diverse waren
VII. Ijsfabriek
VIII. Berekening van de gemiddelde opbrengst van
het ijs
Berekening van den kostprijs van het ijs
X. Balans
XI. Beknopte inventaris
I. Beheer
II. Personeel
III. Gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst en overtredingen
Slachthuis, inch koelruimten versch vleesch
Slachtingen
VI. Voeding
Ingevoerd vleesch, vet en afval
VIII. Vleeschomzet
IX. Wegingen
X. Koelruimten diverse waren
XI. Ijsfabriek
VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHÜIS.
Bladzijde