11 INHOUD. Algemeen overzicht. IV. V. VIL IX. IV. V. 32—33 32—33 34—35 5—13 14 15 1G—17 16—17 18 18 18—19 19 20—21 22—23 24-29 30—31 30—31 32—33 3 3—4 5 34 35 36—37 38—39 Administratief overzicht. Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders naar aanleiding van de rekening van het Open baar Slachthuis I. Bedrijfsrekening II. Specificatie der bedrijfsrekening III. Kapitaaldienst Specificatiestaat Kapitaaldienst Verlies en winst Exploitatierekening Slachthuis, incl. koelruim ten versch vleesch VI. Koelruimten diverse waren VIL Ijsfabriek VIII. Berekening van de gemiddelde opbrengst van het ijs Berekening van den kostprijs van het ijs X. Balans XI. Beknopte inventaris I. Beheer II. Personeel III. Gebouwen en inrichtingen Keuringsdienst en toepassing der Vleesch- keuringswet Slachthuis, incl. koelruimten versch vleesch Slachtingen VI. Voeding Ingevoerd vleesch, vet en afval VIII. Vleeschomzet IX. Wegingen X. Koelruimten diverse waren XI. Ijsfabriek VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS. Bladzydrt

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1932 | | pagina 204