11
INHOUD.
Algemeen overzicht.
V.
VII.
IV.
II.
III.
IV.
22—23
24—25
26—31
32—33
32—33
34-35
3
3— 4
4— 6
34—35
36—37
36—37
38—39
40—41
Administratief overzicht.
Opmerkingen van Burgemeester en Wethouders
naar aanleiding van de rekening van het Open
baar Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Specificatiestaat Kapitaaldienst
Verlies en winst
V. Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim
ten versch vleesch
Koelruimten diverse waren
Ijsfabriek
VI.
VIL
VIII. Balans
IX. Beknopte inventaris
6—15
16
17
18—19
18—19
20
20
20-21
21
I. Beheer
Personeel
Gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst en toepassing der Vleesch-
keuringswet
Slachthuis, inch koelruimten versch vleesch
Slachtingen
VI. Voeding
Ingevoerd vleesch, vet en afval
VIII. Vleeschomzet
IX. Wegingen
X. Koelruimten diverse waren
XI. Ijsfabriek
VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS.
Bladzydt»