12
INHOUD.
Algemeen overzicht.
V.
VII.
Administratief overzicht.
36—37
38—39
38—39
40—41
42—43
23—24
26—27
28—33
34—35
34—35
36—37
3
3— 4
4— 5
5—15
16
17
18—19
18—19
20
20
21
21—22
VI.
VII.
VIII. Balans
IX. Beknopte inventaris
I. Beheer
II. Personeel
III. Gebouwen en inrichtingen
IV. Keuringsdienst en toepassing der Vleesch-
keuringswet
Slachthuis, inch koelruimten versch vleesch
Slachtingen
VI. Voeding
Ingevoerd vleesch, vet en afval
VIII. Vleeschomzet
IX. Wegingen
X. Koelruimten diverse waren
XI. Ijsfabriek
Opmerkingen omtrent de rekening van het
Openbaar Slachthuis
I. Bedrijf srekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Toelichting kapitaaldienst
IV. Verlies en winst
V. Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim
ten versch vleesch
Koelruimten diverse waren
Ijsfabriek
VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHÜIS.
Bladzijde