12 INHOUD. Algemeen overzicht. V. VII. Administratief overzicht. 36—37 38—39 38—39 40—41 42—43 23—24 26—27 28—33 34—35 34—35 36—37 3 3— 4 4— 5 5—15 16 17 18—19 18—19 20 20 21 21—22 VI. VII. VIII. Balans IX. Beknopte inventaris I. Beheer II. Personeel III. Gebouwen en inrichtingen IV. Keuringsdienst en toepassing der Vleesch- keuringswet Slachthuis, inch koelruimten versch vleesch Slachtingen VI. Voeding Ingevoerd vleesch, vet en afval VIII. Vleeschomzet IX. Wegingen X. Koelruimten diverse waren XI. Ijsfabriek Opmerkingen omtrent de rekening van het Openbaar Slachthuis I. Bedrijf srekening II. Specificatie der bedrijfsrekening III. Kapitaaldienst Toelichting kapitaaldienst IV. Verlies en winst V. Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim ten versch vleesch Koelruimten diverse waren Ijsfabriek VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHÜIS. Bladzijde

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1934 | | pagina 192