Bijlage 12
INHOUD.
Algemeen overzicht.
IV.
en
V.
Administratief overzicht.
IV.
V.
5—11
12
I.
II.
13—14
15
15—16
16
17
17
18
18
28—29
30—31
30—31
32—33
34—35
18—19
20—21
22—25
26—27
26—27
28—29
3
3
4—5
Beheer
Personeel
III. Gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst en toepassing der Vleesch-
keuringswet
Afkeuringen gemeente ’s-Gravenhage.
Keuringsdienst Rijswijk, Voorburg, Veur
Stompwijk
Slachthuis, inch koelruimten versch vleesch
Slachtingen en voeding
Ingevoerd vleesch, vet en afval
Vleeschomzet
Wegingen
VI. Koelruimten diverse waren
VII. Ijsfabriek
Opmerkingen omtrent de rekening
Openbaar Slachthuis
I. Bedrijf srekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Toelichting kapitaaldienst
Verlies en winst
Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim
ten versch vleesch
Koelruimten diverse waren
Ijsfabriek
VI.
VII.
VIII. Balans
IX. Beknopte inventaris
van het
VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS.
Bladzijde