7
KOSTEN VERBRUIKTE LEVENSMIDDELEN TIJDENS DE
WINTERVOEDING.
KOSTEN VERBRUIKTE LEVENSMIDDELEN TIJDENS DE
ZOMERVOEDING.
MENU.
f
MENU.
f
w
n
n
r>
n
n
•n
n
r>
n
n
r>
n
n
n
n
n
n
n
£i
Voeding
Krentenbollen
Restanten
1
1
1
1
1
1
2
2
2
2
2
2
Aantal
liters
gekookt.
18.204
19.363
41.517
19.803
2.737
5,12
4,93
5,42
5,58
5,50
5,40
5,44
5,75
8,94
5,73
9,24
8,11
6,44
6,37
5,36
4,98
4,60
4,50
4,95
4,50
4,50
8,67
4,39
6,91
6,34
7,59
n
n
K1737®
2.674
5.572
16.769
22.071
19.289
14.399
5.985
19.796
22.568
8.393
2.996
14.217
8.435
2.989
13.422
23.177
11.424
38.959
36.071
8.701
19.894
19.313
24.912
14.231
477.881
2 wit, 1 bruin zonder belegging
J,
1,
Aantal
porties
3 sneden.
Bedrag aan
levensmiddelen
per honderd liter.
Capucijners met spek
Karnemelk met gort
Rijstebrij
Havermoutpap
Rijstepap met pruimen.
rozijnen
parelgort
Rjjst met krenten
Gort met pruimen
rozijnen
Griesmeelpap met vanille
Aardappelen met knolraap
groene kool
zuurkool
peen en uien
vat-andjjvie
bus-
versehe
vat-snijboonen
bus-
spinazie
savoye kool
166.832
7.857
33.619
57.339
29.961
37.773
27.158
4 350
5.012
7,721
377.622
Bij bovenstaande menu’s is liter zoete melk verstrekt.
n
f 6,10’
met chocolade hagelslag
kaas
koek
suiker
speculaas
door bijzondere scholen enz.
Bedrag aan levens
middelen p. honderd
porties 3 sneden.
6,56
7,31
6,68
6,95
6,91
6,08
8,17
6,-
6,33
8,55
6,97
6,81
10,55
n
n
n
n
r>
n
r>
n
n
VERSLAG TIJD. GEM. DIENST VOOR SCHOOLKINDERVOEDING. 43^
roode
Magere witte boonensoep
bruine
erwtensoep
Erwtensoep (vleeschsoep).
Witte boonensoep (vleeschsoep)
Bruine
Groentensoep
Totaal