7 KOSTEN VERBRUIKTE LEVENSMIDDELEN TIJDENS DE WINTERVOEDING. KOSTEN VERBRUIKTE LEVENSMIDDELEN TIJDENS DE ZOMERVOEDING. MENU. f MENU. f w n n r> n n •n n r> n n r> n n n n n n n £i Voeding Krentenbollen Restanten 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2 Aantal liters gekookt. 18.204 19.363 41.517 19.803 2.737 5,12 4,93 5,42 5,58 5,50 5,40 5,44 5,75 8,94 5,73 9,24 8,11 6,44 6,37 5,36 4,98 4,60 4,50 4,95 4,50 4,50 8,67 4,39 6,91 6,34 7,59 n n K1737® 2.674 5.572 16.769 22.071 19.289 14.399 5.985 19.796 22.568 8.393 2.996 14.217 8.435 2.989 13.422 23.177 11.424 38.959 36.071 8.701 19.894 19.313 24.912 14.231 477.881 2 wit, 1 bruin zonder belegging J, 1, Aantal porties 3 sneden. Bedrag aan levensmiddelen per honderd liter. Capucijners met spek Karnemelk met gort Rijstebrij Havermoutpap Rijstepap met pruimen. rozijnen parelgort Rjjst met krenten Gort met pruimen rozijnen Griesmeelpap met vanille Aardappelen met knolraap groene kool zuurkool peen en uien vat-andjjvie bus- versehe vat-snijboonen bus- spinazie savoye kool 166.832 7.857 33.619 57.339 29.961 37.773 27.158 4 350 5.012 7,721 377.622 Bij bovenstaande menu’s is liter zoete melk verstrekt. n f 6,10’ met chocolade hagelslag kaas koek suiker speculaas door bijzondere scholen enz. Bedrag aan levens middelen p. honderd porties 3 sneden. 6,56 7,31 6,68 6,95 6,91 6,08 8,17 6,- 6,33 8,55 6,97 6,81 10,55 n n n n r> n r> n n VERSLAG TIJD. GEM. DIENST VOOR SCHOOLKINDERVOEDING. 43^ roode Magere witte boonensoep bruine erwtensoep Erwtensoep (vleeschsoep). Witte boonensoep (vleeschsoep) Bruine Groentensoep Totaal

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1935 | | pagina 835