4-i
11
-i I
T-i
III. TABELLARISCHE OVERZICHTEN.
Tabel I.
2* a a«§
In tabel II zijn de verrichte werkzaamheden gemeentelijk
gerangschikt, terwijl tabel III een overzicht geeft van de waren,
welke voor elke gemeente van het keuringsgebied, hetzij ter
plaatse, hetzij door onderzoek in het laboratorium zijn gekeurd.
5
4
VERSLAG VAN DEN KEURINGSDIENST VAN WAREN
g 2 I a S'® o
2
1
127
3
9
Totaal
843
443
740
1 322
172
Alcoholhoudende dranken
Azijn
Brood
Cacao en chocolade
Consumptieijs
Eieren
Gebak- en suikerwerk
Groenten, vruchten en zaden
Jam en vruchtensap.
Kaas
Koffie en thee
Limonadesiropen
Meel en grutterswaren
Melk en melkproducten
Specerijen en zout
Spijsoliën en vetten
Suiker, stropen en honing
Visch en vischwaren
Vleeschwaren en -extracten.
Andere eet en drinkwaren
Als waren aangew. artikelen
Diversen
10
4
140
7
94
13
3
425
1
15
20
1
3
1
14
15
1
1
6
13
1
7
1
3
10
19
4
7
3
49
2
12
2
2
2
223
2
22
8
1
5
5
3
23
110
63
16
2
9
142
6
18
18
1
244
9
72
14
12
18
6
2
56
o
31
2
17
115 I
2
Tabel I geeft een overzicht van de verdeeling der waarschu
wingen, processen-verbaal, afkeuringen en klachten over de
belangrijkste groepen van waren.
C tfi
O)
163 j
153
8 I
4
5
661
3
83
2
17
26
53 I
5