12
INHOUD.
IV.
en
34-35
36—37
36-37
38—39
40—41
24—25
26—27
28—31
32—33
32—33
34—35
11—17
18
19—20
21
21—22
22
23
23
23
24
3
9
9
10—11
IV.
V.
VI.
VIL
VIII. Balans
IX. Beknopte inventaris
Administratief overzicht.
Opmerkingen omtrent de rekening van het
Openbaar Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Toelichting kapitaaldienst
Verlies en winst
Exploitatierekening Slachthuis, inch koelruim
ten verseh vleesch
Koelruimten diverse waren
Ijsfabriek
Algemeen overzicht.
Bedrijfsjubileum
I. Beheer en regelingen
II. Personeel
III. Gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst en toepassing der Vleesch-
keuringswet
Afkeuringen gemeente ’s-Gravenhage.
Keuringsdienst Rijswijk, Voorburg, Veur
Stompwijk
V. Slachthuis, inch koelruimten verseh vleesch
Slachtingen en voeding
Ingevoerd vleesch, vet en afval
Vleeschomzet
Wegingen
VI. Koelruimten diverse waren
VII. Ijsfabriek
VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS.
Bladzyde