12
INHOUD.
Algemeen overzicht.
IV.
V.
Administratief overzicht.
het
18—19
20
20
9—16
17
8
9
IV.
V.
32—33
34-35
34—35
36-37
38—40
21—23
24—25
26—29
30—31
30—31
32—33
3
4
5
5- 6
6— 7
7
VI.
VII.
VIII. Balans
IX. Verkorte inventaris
I. Beheer
II. Personeel
III. Gebouwen en inrichtingen
Slachthuis, inbegr. koelruimten versch vleesch
Slachtingen en voedering
Ingevoerd vleesch, vet en afval
Ingev. heele-, halve- en kwartdieren, Vleesch-
omzet
Wegingen
Keuringsdienst en toepassing der Vleesch-
keuringswet
Afkeuringen gemeente ’s-Gravenhage
Keuringsdienst Rijswijk, Voorburg en Leid-
schendam
VI. Koelruimten diverse waren
VII. Ijsfabriek
Opmerkingen omtrent de rekening van
Openbaar Slachthuis
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Kapitaaldienst
Toelichting kapitaaldienst
Verlies en winst
Exploitatierekening Slachthuis, inbegr. koel
ruimten versch vleesch
Koelruimten diverse waren
Ijsfabriek
VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS.
Bladzijde