5
VERSLAG VAN DEN GEMEENTELIJKEN JEUGDDIENST.
Aantal liters verstrekt aan
Verstrekt door
't
Totaalprijs.
Menu.
f
9X
9X
750,76
6 953
700 228
84X
84X
f 86.486,84
707 181
Periode.
Voor het publiek.
Totaal aantal liters.
219 139
6 081
2 695
227 915
Periode.
Voor het publiek.
Totaal aantal liters.
464 566
10 442
4 258
479 266
Aantal liters, voor de Centrale Keukens bereid door keuken Gouwestraat
9 October 1944 t/m. 31 December 1944.
Aantal liters, voor de Centrale Keukens bereid door keuken Westeinde.
9 October 1944 t./m. 31 December 1944.
VOOR DE CENTRALE KEUKENS VERSTREKTE VOEDING
in het tijdvak 9 October t/m. 31 December 1944.
Andijvie (versch)
Capuejjners
Capucijnersoep
Erwtensoep
Gortpap
Gortgriespap
Hutspot (peen en uien)
Koolsoep
Kroten
Roode kool
Roggevlokkenpap
Tomatensoep
Vermieellisoep
Witte kool
Diversen 22/11 t./m. 30/11, onder
duikperiode 1944
9/10—28/10 1944
29/10—25/11 1944
26/11—23/12 1944
24/12-31/12 1944
123 430
153 286
135 433
52 417
61 636
78 704
58 017
20 782
keuken
Gouwestr.
keuken
VV esteinde.
Voor het Gemeente- I
personeel als bonlooze
bijvoeding.
Voor het Gemeente-
personeel als bonlooze
bijvoeding.
1 215
1 908
2 194
764
2.351,51
1.195.83
Voor het personeel
van den Dienst.
Voor het personeel
van den Dienst.
personeel
van den
Dienst.
990
1 408
1 380
480
738
779
874
304
19 013
9 681
9 452
174 108
8 563
8 000
78 198
13 270
33 922
66 345
124 398
19 358
24 482
111 438
Centrale
keuken.
125 890
157 233
141 475
54 668
63 589
81 391
61 085
21 850
2X
IX
1X
18X
1X
IX
9X
2X
4X
6X
13X
2X
3X
12X
2X
IX
IX
19X
1X
1X
8X
1X
3X
8X
13X
2X
3X
12X
1 470
2 539
4 662
1 771
9/10—28/10 1944
29/10—25/11 1944
26/11—23/12 1944
24/12—31/12 1944
1.811,08
15.784,11
742,38
769,45
148
89
98
1 799
68
98
786
158
364
662
1 212
148
256
1 067
10.444,95
1.783,70
6.302,60
10.470,84
12.567,03
3.251,75
4.736,08
13.524,77
f 0,12272
0,12239
0,18964
0,08972
0,08601
0,09581
0,13224
0,13283
0,18382
0,15626
0,10004
0.16670
0,19144
0,12021
Gemiddelde
prijs
per liter.