I
12
I
V. SLACHTHUIS, INBEGREPEN KOELRUIMTEN VERS VLEES.
Invoer uit buiten-
2
De hierna volgende staat geeft een vergelijkend overzicht der slachtingen van 1951 en 1952 in de keurings-
kring ’s-Gravenhage.
1
VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS.
Aantal slachtingen in 1951
Meer.
Minder.
Totalen 1951.
Totalen 1952.
Diersoort.
598
27
850
20
22
141
9
35 473
2 959
20
186
202
35
5
Totaal
168 987
16 872
273
40 876
74
144 983
368
567
1951.
15 895
180 590
121 452
2 470 718
3 557 491
1 460 174
4 052 344
4 822 287
Schapen en lammeren
Geiten
Varkens (export)
Runderen
Schapen
Eenhoevige dieren
ouder dan 1 jaar
1 jaar of jonger
86 396
19 795
423
4 119
4 475
7 649
1 271
3 134
864
7 070
7 109
Zonder
betaling.
130
1
75
24
70
16 982
86 697
1 500
378
27 280
6 605
3 207
12 433
4 263
2 284
1 005
8 902
5 090
Zonder
betaling.
110
203
47
23
97
74
2
2
9
32 993
32 424
23 565
5 067
42 683
20 754
11 400
1 403
5 832
1 011
3 458
Tegen
betaling.
4 784
2 992
4 783
615
Zonder
betaling.
465
3 902
28
39
7
50 923
22 754
237 I
Zonder
betaling.
b. Binnenland.
Partijen vlees en vet
Hele, halve en kwart
dieren
1 084 206
3 930 892-4 641 697
Tegen
betaling.
Tegen
betaling.
Tegen
betaling.
t
l-
In kilogrammen.
1952.
a. Buitenland.
Bevroren vlees uit:
Uruguay
Argentinië
Amerika
Canada
Hongarije
Vers vlees uit
Frankrijk
België
Rundvet uit:
Denemarken
Frankrijk
België
Vleeswaren uit:
Hongarije
België
en 1952 vergeleken.
en binnenland.
Runderen: wegende
275 kg of meer levend gewicht 26 682
60 tot 275 kg
minder dan 60 kg
Varkens: wegende
125 kg of meer levend gewicht
20 tot 125 kg
minder dan 20 kg