12
•VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS.
afval in 1954.
Uit binnenland
Uit buitenland
J
in kilogrammen
bevroren
vers
Vleessoort.
Art. 51 sub A en B-a
kg.
kg.
105 501
2 142
536 054
1 301 354
96 152
82 491
55 812
265 467
14 969
59
584 814
1 652
101 >/2
25 114
920
6 748
2 143
414 627
40 238
13 327
1 369
41 969
5 012
36
602
6 176
2 234 156
1 685 671 I 115 147
Vergelijkend overzicht.
1954.
3 934
4 427
17 098
70 848
5 754
942
1 696 463
b. Binnenland.
2 794 491
2 868 215
6276 443
6 072 369
Rundvet uit:
België
Gezouten vlees uit:
V.S. van Amerika
Vers vlees uit:
Frankrijk
België
247 566
55 194
27 711
2 019
49 845
154
4 820
3
783 336
10 356
228 734
3 669
679
439
4
331 103
350 426
137 335
763
176 754
524
122817
22 045
2 292
69 375
316
1 282
74 744
1 956
5 160
1 240
920
1 366 457
31 532
13 756
94 273
hele, halve en
kwartdieren.
108 029
942
2 367 879
56.452
649 687
154
32 506
3
1 421 703
10 880
351 551
63 977
679
1 041
4
353 148
352 718
Totaal
kg.
137 554
790
6176
Art. 5—1
sub B-b
(algemeen)
j Art. 5—3
i sub a en b
(vleeswaren-
j fabrieken)
Art. 7—3
(niet uitge
voerd, v. ex-
portslacht).
stuks
(P.M.)
219
27 I
Rundvlees
Rundvet
Kalfsvlees (vet)
Kalfsvlees (gras)
Kalfsvlees (nuchter)
Kalfsvet
Paardevlees
Paardevet
Varkensvlees
Varkensvet
Spek
Lamsvlees
Lamsvet
Geitevlees
Geitevet
Borst- en buikorganen
Varkensbeenderen
Beenderen van andere dieren dan
varkens
Darmen, pensen, magen
Vleeswaren
a. Buitenland.
Bevroren vlees uit:
Argentinië
V.S. van Amerika 1 515 729
Canada
Brazilië
Duitsland
Partijen vlees en
vet
Hele, halve en
kwart dieren 1 785 489
1 403 336 I 6 072 369
Vleeswaren uit:
Hongarije
België
Italië
In kilogrammen.
1953.
omgerekend
in kg.
Ingevoerd vlees, vet en
Invoer uit buiten- en binnenland.
4 300
1 850
26
1 518 483
1.1571/2
23 629/4
412 272 221 787 30 578’4
1 685 671
4 579 980 4 553 886