35
GROENTEN
FRUIT
7
Appelen
Peren
Pruimen
Kersen
Bessen
Druiven
Aardbeien en frambozen
Zuidvruchten
Diversen
Tomaten
Perziken (stuks)
Meloenen (stuks)
Prei
Asperges
Peulen
Komkommers
Komkommers (stuks)
Zuurkool
545 043
22 266 418
10 457
655 251
89 530
107 030
546 114
446 807
601 270
DIVERSEN
Conserven
Aardappelen
Noten
Rode kool
Gele kool
Groene kool
Bloemkool
Boerenkool
Knolrapen
Spitskool.
Tuinbonen
Snijbonen
Sperciebonen
Doperwten
Kroten
Kroten (bossen)
Kropsla (stuks)
Stoofsla
Winterpeen
Bospeen
Waspeen
Spruiten
Andijvie
Uien
Witlof
Spinazie
Postelein
Rabarber
1 321 797
1 009 295
655 320
2 989 982
380 494
819 437
123 810
403 924
287 979
848 999
247 584
963 218
26 800
5 463 618
747 463
615 751
762 547
1 165 889
1 120 853
3 711 702
1 554 506
2 663 121
1 194 184
427 184
425 783
11 704 237
3 319 177
1 256 050
1 267 446
204 062
453 067
408 094
11 604 020
434 215
988 948
396 462
121 140
Op de Groente- en Fruitmarkt aangevoerde producten in 1954.
VERSLAG GEM. DIENST VAN HAVEN- EN MARKTWEZEN
BIJLAGE I.
Hoeveelheid
in kg.
Hoeveelheid
in kg.
5