35 GROENTEN FRUIT 7 Appelen Peren Pruimen Kersen Bessen Druiven Aardbeien en frambozen Zuidvruchten Diversen Tomaten Perziken (stuks) Meloenen (stuks) Prei Asperges Peulen Komkommers Komkommers (stuks) Zuurkool 545 043 22 266 418 10 457 655 251 89 530 107 030 546 114 446 807 601 270 DIVERSEN Conserven Aardappelen Noten Rode kool Gele kool Groene kool Bloemkool Boerenkool Knolrapen Spitskool. Tuinbonen Snijbonen Sperciebonen Doperwten Kroten Kroten (bossen) Kropsla (stuks) Stoofsla Winterpeen Bospeen Waspeen Spruiten Andijvie Uien Witlof Spinazie Postelein Rabarber 1 321 797 1 009 295 655 320 2 989 982 380 494 819 437 123 810 403 924 287 979 848 999 247 584 963 218 26 800 5 463 618 747 463 615 751 762 547 1 165 889 1 120 853 3 711 702 1 554 506 2 663 121 1 194 184 427 184 425 783 11 704 237 3 319 177 1 256 050 1 267 446 204 062 453 067 408 094 11 604 020 434 215 988 948 396 462 121 140 Op de Groente- en Fruitmarkt aangevoerde producten in 1954. VERSLAG GEM. DIENST VAN HAVEN- EN MARKTWEZEN BIJLAGE I. Hoeveelheid in kg. Hoeveelheid in kg. 5

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1954 | | pagina 479