12 J I 3 Frankrijk Uit buitenland Uit binnenland bevroren. in kilogrammen. vers. Vleessoort. Art. 51 sub A en B-a kg. kg. 1 112 590 30 557 2 639*4 676 580 19 965 11 750 66 646 233 001 119 040 516 995 9 601 180 500 1 440 657 10 9 160 39 717 1 359 736 2 317 484 5 898 376 508 557 33 812 27 788 I 1 639 070 Vergelijkend overzicht. 1955. Buitenland. 920 509 3 018 942 1 518 483 - 1 399 453 b. Binnenland. 2 868 215 2 859 853 6 072 369 5 898 376 Vleeswaren uit: Hongarije België Italië Yoegoslavië. Rundvet uit: België Vers vlees uit: België - t' •VERSLAG VAN HET OPENBAAR SLACHTHUIS. Rundvlees Rundvet Kalfsvlees (vet) Kalfsvlees (gras) Kalfsvlees (nuchter) Kalfsvet Gebroeide kalfspoten Paardevlees Varkensvlees Varkensvet Spek Lamsvlees Geitevlees Borst- en buikorganen Varkensbeenderen Beenderen van andere dieren dan varkens Darmen, pensen, magen Vleeswaren 287 404 27 545 33 535 2 002 37 725 47 I 815 8 680 964 398 4 676 134 351 5 104 851 339 546 343 603 119 997 6 205 7 471 290 967 70 54 254 36 259 481 13 756 94 273 31 532 4 427 4 300 1 850 26 (niet uitge voerd, v. ex- j portslacht). 1 344 096 15 131 333/4 1 6291/2 3961/2 79 1 059 29 498 2 328 3 814 hele, halve en kwartdieren. 9 695 304 811 2 221 840 42 217 564 321 47 1 815 25 846 1 742 116 4 746 188 605 16 193 2 368 375 805 344 084 Totaal kg. 119 997 6215 9 160 stuks (P.M.) I Art. 53 Art. 73 i sub a en b (vleeswaren- I Kr i #*ri Bevroren vlees uit: Argentinië V.S. van Amerika 1 366 457 Canada Duitsland Nw. Zeeland Partijen vlees en vet Hele, halve en kwartdieren 1 685 671 94 744 14 672 28 Art. 51 sub B-b (algemeen) tv.eeswaren I 7 fabrieken) 10 432 1 517 In kilogrammen. 1954. omgerekend in kg. 1 5723/4 21 4371/4 ingevoerd vlees, vet en afval in 1955. Invoer uit binnen- en buitenland. 1 639 070 4 553 886-4 498 923

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1955 | | pagina 155