22 7 Appelen Peren Kersen Bessen Druiven Aardbeien en frambozen Zuidvruchten Diversen Conserven Aardappelen Perziken (stuks) Meloenen (stuks) Noten 11 219 511 2 245 244 1 584 147 1 169 796 334 991 473 225 734 009 14 231 755 552 417 492 079 18 591 959 508 960 122 294 5 520 Rode kool Gele kool Groene kool Bloemkool (stuks) Boerenkool Knolrapen Spitskool Tuinbonen Snijbonen Sperciebonen Doperwten Kroten Kropsla (stuks) Stoofsla Winterpeen Bospeen Waspeen Spruiten Andijvie Uien Witlof Spinazie Postelein Rabarber Prei Asperges Peulen Komkommers Komkommers (stuks) Tomaten Zuurkool 871 969 797 376 615 227 3 598 904 406 437 766 772 129 557 378 364 343 404 1 192 915 135 625 705 221 6 668 542 563 351 650 223 766 743 1 172 209 1 170 810 4 021 938 1 550 258 3 209 353 1 282 452 376 270 355 090 628 808 64 462 84 190 628 789 485 369 1 114 894 684 070 Op de Groente- en Fruitmarkt aangevoerde produklen in 1955. VERSLAG GEM. DIENST VAN HAVEN- EN MARKTWEZEN. BIJLAGE I. FRUIT GROENTEN Pruimen Hoeveelheid in kg. Hoeveelheid in kg.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1955 | | pagina 358