22
7
Appelen
Peren
Kersen
Bessen
Druiven
Aardbeien en frambozen
Zuidvruchten
Diversen
Conserven
Aardappelen
Perziken (stuks)
Meloenen (stuks)
Noten
11 219 511
2 245 244
1 584 147
1 169 796
334 991
473 225
734 009
14 231 755
552 417
492 079
18 591 959
508 960
122 294
5 520
Rode kool
Gele kool
Groene kool
Bloemkool (stuks)
Boerenkool
Knolrapen
Spitskool
Tuinbonen
Snijbonen
Sperciebonen
Doperwten
Kroten
Kropsla (stuks)
Stoofsla
Winterpeen
Bospeen
Waspeen
Spruiten
Andijvie
Uien
Witlof
Spinazie
Postelein
Rabarber
Prei
Asperges
Peulen
Komkommers
Komkommers (stuks)
Tomaten
Zuurkool
871 969
797 376
615 227
3 598 904
406 437
766 772
129 557
378 364
343 404
1 192 915
135 625
705 221
6 668 542
563 351
650 223
766 743
1 172 209
1 170 810
4 021 938
1 550 258
3 209 353
1 282 452
376 270
355 090
628 808
64 462
84 190
628 789
485 369
1 114 894
684 070
Op de Groente- en Fruitmarkt aangevoerde produklen in 1955.
VERSLAG GEM. DIENST VAN HAVEN- EN MARKTWEZEN.
BIJLAGE I.
FRUIT
GROENTEN
Pruimen
Hoeveelheid
in kg.
Hoeveelheid
in kg.